Levensverhaal

werkwijze
Met een geschreven levensverhaal laat je je eigen unieke spoor achter. Je ontdekt je eigen afdruk in het geheel van het grote familieverband. Je ziet waar je je eigen koers hebt gevaren of waar je meeging in het spoor van je voorgangers. Mooi om je kinderen of kleinkinderen te zien die jouw spoor oppikken en volgen, de toekomst in.

We zijn allemaal ergens begonnen, ooit… en we hebben ook allemaal het spoor gevolgd van onze ouders, om op een gegeven moment onze eigen weg te kiezen en te gaan. Wat is spannender om eens stil te staan bij die afslagen? Wat maakte dat je daar je eigen weg ging?

Bij een levensverhaal staan we ook stil bij de ‘dingen van vroeger’: welke spelletjes speelde je en met wie? Wat was je lievelingseten? Hoe ging het vroeger op school? Hoe zag jullie huis er uit? Ook foto’s en bijvoorbeeld een schoolrapport krijgen een plek in je levensboek.

Schrijfsporen kan hierbij helpen; ik kan het hele traject met je meelopen of een klein stukje totdat je je eigen spoor weer hebt opgepikt. We gaan op pad, met een gevulde rugzak vol verhalen. Onderweg halen we er steeds een verhaal, gebeurtenis of periode uit. Je eigen spoor, de rode draad door je leven, wordt steeds zichtbaarder.

De kosten voor het schrijven van een levensboek zijn € 750,- exclusief reiskosten van € 0,25 per km en exclusief de drukkosten. Ik kom hiervoor zes keer op bezoek om je verhaal op te tekenen. Voorafgaand aan deze gesprekken hebben we een kennismakingsgesprek.

 

Copyright 2018 Schrijfsporen